Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αύριο η κηδεία του Κωστα Λιαπη

Αύριο η κηδεία του Κώστα Λιάπη

Πηγή Πηγή
Αύριο η κηδεία του Κώστα ΛιάπηΠηγη lamiareport.gr
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό μαντάτο που έπεσε σαν κεραυνός το απόγευμα της Κυριακής και βύθισε στο πένθος όλους τους Ευρυτάνες.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που εκτελούσε εργασίες στο υπό ανέγερση σπίτι του στον Μαραθώνα. Έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν η πτώση οφείλεται σε ατύχημα ή σε παθολογικά αιτία.
Ο Κώστας Λιάπης ήταν οδοντίατρος και επί σειρά ετών, Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου, ενώ δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου.
Το κακό μαντάτο έπεσε σαν κεραυνός στο Καρπενήσι, την Ευρυτανία και στους απανταχού Ευρυτάνες, αφού ο Κώστας Λιάπης ήταν πάρα πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλους.
Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Μαίρη και τα δίδυμα αγόρια του, Γιώργο και Δημήτρη.
Στο Γαλάτσι η κηδεία
Η κηδεία του θα γίνει στις 4:00' το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι, ενώ η ταφή θα γίνει στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί Στεφάνων να ενισχυθεί το Φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο νωρίς το βράδυ για ενημέρωση και απόφαση απόδοσης των προβλεπόμενων τιμών.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης αρχικά έλαβε το λόγο:.
«Η είδηση του θανάτου του Κώστα βύθισε την Ευρυτανία σε βαθύ πένθος. Ο Κώστας έφυγε από κοντά μας απρόσμενα.
Μόλις πριν από δυο ημέρες στο χώρο του Δημοτικού συμβουλίου κατέθετε προτάσεις και σχέδια για την ανάπτυξη του Δήμου και την καλύτερη ζωή των δημοτών.
Επί σχεδόν είκοσι (20) χρόνια διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλα τα θέματα που αφορούσαν τον τόπο μας. Πάντα ακούραστος, δραστήριος. Η απώλεια του είναι πραγματικά μεγάλη σε όλους τους τομείς καθώς υ πήρξε εξαιρετικός επιστήμονας, επιτυχημένος επιχειρηματίας, άψογος οικογενειάρχης, μοναδικός φίλος , Άνθρωπος.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την προσφορά του και την απώλεια του για τον τόπο μας .
Ο Δήμαρχος ο Πρόεδρος οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος στη σύζυγό του Μαίρη και στα παιδιά του Δημήτρη και Γιώργο και συμπαρίσταται ολόψυχα στο πένθος τους...
»
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου αποφάσισε: 
Α. Εγκρίνει την συζήτηση του θέματος της Ημερησίας διάταξης ως έκτακτο και κατεπείγον, λόγω του θανάτου του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Λιάπη.
Β. Εγκρίνει την έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Λιάπη ως ακολούθως:
1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας του.
2. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού συμβουλίου στους οικείους του Εκλιπόντος.
3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην εξόδιο ακολουθία του από τον Δήμαρχο Καρπενησίου .
4. Την ημέρα της κηδείαςτου Τρίτη 27-6-2017 οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές καθ ́όλη την διάρκεια της ημέρας σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς τον εκλιπόντα Δημοτικό Σύμβουλο .
5.Οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες από σήμερα μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.
6. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
7.Να γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου.
8.Το Δημοτικό συμβούλιο με απόφαση του θα προβεί σε ονοματοθεσία οδού .
9. Η παρούσα απόφαση να αναγνωστεί στην εξόδιο ακολουθία και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου