Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Εργασίες αποκατάστασης απο τον Πολιτιστικό Συλλογο Βινιανης

Ο Πολιτιστικός Συλλογος Βινιανης "Η Κοίμηση της Θεοτόκου"προχωράει στην αποκατάσταση της παιδικής χαράς και θα συνεχίσει τις εργασίες αποκατάστασης οπως αναφέρουν μεσα απο την σελιδα τους στο Facebook λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αγαπητοι συγχωριανοι,
Ολοκληρωσαμε σε συνεργασια με τον Δημο την περιφραξη της παιδικης χαρας. Το επιπεδο που βλεπετε μπροστα είναι η βαση για να μπει το κιοσκι. Επι της ευκαιριας να σας ενημερωσουμε με το τι καναμε και το τι θα κανουμε.
Χρηματοδοτικα ειμαστε στο κενο. Η χρηματοδοτηση των 2.000 ευρω που ενεκρινε ο Δημος, κοπηκε από τον επιτροπο και το θεμα είναι υπο επανεξεταση. Συγχωριανοι μας εξ Αμερικης που δεν θελουν να γινει μνεια στα ονοματα τους, μας εστειλαν μερικα χρηματα ώστε να υπλοποιησουμε την περιφραξη και περιμενουμε μερικα ακομα. Βεβαια το δολλαριο υστερει εναντι του ευρω οποτε όταν κανουμε τη μετατροπη, στα χερια μας ερχονται λιγοτερα.
Θα κανουμε ότι μπορουμε αλλα αν τελικα δεν παρουμε τα του Δημου και κολλησουν τα υπολοιπα  από την Αμερικη, τοτε το εργο ελαβε τελος.
Επικοινωνησαμε με τους Δημους Αθηναιων, Βυρωνα ( ευχαριστουμε  Βασιλη Τσολια), Αμαρουσιου, Κηφισιας, Χαλανδριου, Βριλλησιων, Γλυφαδας, Βαρης Βουλας και Βουλιαγμενης, και Παλαιου Φαληρου μια και είναι πλουσιοι δημοι για να μας χαρισουν υλικο κοινης ωφελειας να βαλουμε στο χωριο. ( Παγκακια – καδους απορριματων για την παιδικη – μια μπασκετα, καινουρια οργανα για παιδικη χαρα ) κλπ.
Μας απαντησαν από τους Δημους Βυρωνα, Γλυφαδας και Παλαιου Φαληρου ότι δεν ειχαν. Ο δικος μας Δημος επισης. Από τους αλλους δεν πηραμε καποια απαντηση.
Αυτά που θελουμε να κανουμε μεχρι να παραδωσουμε είναι τα εξης :
1. Να φτιαξουμε το κιοσκι στην παιδικη χαρα
2. Να βαψουμε τα παγκακια στο δρομο για την παραλλαγη
3. Να βαλουμε 1 ή 2 καδους σκουπιδιων στην παιδικη
4. Να αποκαταστησουμε τη μεταλλικη μπασκετα με το πλεξι γκλας για να μην πεσει στο κεφαλι κανενος
5. Να βαψουμε  τις μπασκετες ώστε να δενουν σωστα με την καινουρια περιφραξη
6. Να αποκαταστησουμε την πινακιδα που εσπασαν τα γελαδια
7. Να βαλουμε ένα παγκακι στο ξωκλησι του Αγιου Γεωργιου στο παλιο χωριο.
 Μακαρι να ειχαμε περισσοτερους πορους να καναμε και περισσοτερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου