Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η νέα εποχή για την Παναχαϊκή ξεκινάει απο το Καρπενησι

Η νέα εποχή ξεκινά από το Καρπενήσι

Πηγη Matchaxaias.gr
Μπορεί πολλοί να μην το ανέλυσαν ή να μην του έδωσαν σημασία εκείνη τη στιγμή που ήταν και άλλα τα προβλήματα, αλλά οι Σύμμαχοι με την ανακοίνωση που εξέδωσαν για τον προβληματισμό τους λόγω της καθυστέρησης της ψήφισης της τροπολογίας, έβγαλαν και μια είδηση την οποία είχαμε προαναγγείλει και εμείς από εδώ περίπου ένα μήνα πριν.
Η Παναχαϊκή έχει ήδη κλείσει προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της και αυτό δεν είναι άλλο από το Καρπενήσι. Ας θυμηθούμε το χωρίο από την ανακοίνωση: «…ο Τεχνικός Διευθυντής βρίσκεται προ πολλού σε αναζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ, ενώ έχει κλειστεί προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας…».
Βλέπουμε λοιπόν ξεκάθαρα πως οι κινήσεις που έχουν γίνει αμέσως μετά το φινάλε της σεζόν είναι σωστές και μελετημένες και ο μόνος λόγος που άργησαν να ανακοινωθούν ήταν το κόλλημα των χρεών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η ομάδα αναμένεται να στηθεί σχετικά γρήγορα μέσα στον επόμενο μήνα, χωρίς όμως να γίνουν βιαστικές κινήσεις. Στόχος του Κατσουράνη και του Οφρυδόπουλου είναι το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί κατά 90% (αν όχι 99%) πριν τις 20 Ιουλίου, καθώς θα ήταν ιδανικό όλοι οι ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν στην Ευρυτανία, να περάσουν χρόνο μαζί και να δέσουν πιο γρήγορα απ’ ότι την περσινή σεζόν.
Θυμίζουμε πως πέρσι, παίκτες όπως οι Στεργίδης, Γκίνο, Βλάχος και φυσικά οι πιο «φρέσκοι» Μπουρλάκης, Σπανός, Πολίμος, δεν έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Καλάβρυτα, καθώς ήρθαν όλοι αργότερα.
Μάριος Αγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου